Om os

Bofællesskabet består af 27 individuelle boenheder fra 63 kvm til 140 kvm – men de fleste huse er på omkring 110 kvm. En del af husene er en nyrenoveret gammel skole fra 1938, mens andre huse er nye bygninger bygget omkring den gamle skole. De fleste boliger er derfor forskellige. 

Guldet i Krake består selvfølgelig af vores fællesområder – både ude og inde. Vores fælles have ligger på en skråning ned mod Lavringe å, og her man fx finde legepladser, hængekøjer, en bålhytte og kaniner. I vores fælleshus har vi en spisesal, hvor vi har fællesspisning, en gymnastiksal, en lounge, musiklokale, værksteder og kontorer.

bofællesskabet Krake har vi næsten alle aldre – nogle er pensioneret, mens andre er nyfødte. Men de fleste af os er børnefamilier med små børn. I alt er vi knap 90 personer – og der bliver ved med at komme nye små til.

Vi flyttede ind i december 2020, og vi er derfor et ungt bofællesskab, der er ved at forme vores værdier, fællesområder, traditioner og kultur. Vi er i fuld gang, og vi har intet mindre end 37 arbejdsgrupper på teams.